Fordeler ved LGSF

 1. Kvalitet. Teknologi av Light Gauge Steel Framing (LGSF) er en ledende konstruksjonsteknologi basert på de siste utviklingen innen vitenskap og teknologi, gjeldende i konstruksjon. Automatisering av produksjonsprosesser og høy presisjonsutstyr gjør det mulig å produsere rammeform med 1 mm nøyaktighet.
 2. Lave kostnader. Lys stål konstruksjoner rammer er de mest kostnadseffektive og muliggjørende teknologier i sfæren av sivilingeniør.
 3. Enkel konstruksjon. LGSF tillater plassering på en lysstrimmelbase, denne lyse strukturen kan plasseres på et lett og dermed billigere fundament. På grunn av den lette vekten av en struktur, kan denne teknologien både brukes til å rekonstruere og overbygging av eksisterende bygninger.
 4. Hvert element i en ramme er individuelt merket. Rammeceksjon kan sammenlignes med å spille barne-konstruksjonssettet, 3-4 installatører kunne ramme en 150-200 m2 stor hus struktur i 2-4 dager. Det eneste verktøyet som skal brukes til installasjon er en skrutrekker. Hurtig installasjon gjør det mulig for våre kunder å redusere deres timingsbudsjett rasjonelt.
 5. Eliminering av løfteutstyrskostnader. LGSF kan installeres uten kran eller annet tungt løfteutstyr. Alle elementer i en ramme: vegger, gulvbelegg, takramme, monteres, overføres og installeres manuelt. Det er relevant i tilfelle begrenset plass på et byggeplass som kreves for tunge kraner eller ubeleilig tilgang til stedet.
 6. Eliminering av sveisekostnader. LGSF bør ikke sveises; de er strammet ved hjelp av trykkbolter eller ikke-gjengede festemidler.
 7. Ingen krymping. Bygninger av LGSF demonstrerer nøyaktig geometri og høy styrkeegenskaper. Metallegenskaper eliminerer krymping eller
 8. Brannmotstand. Metal demonstrerer høye brannmotstandskvaliteter.
 9. Ingen sesongmessig påvirkning. LGSF-teknologien er basert på “tørre” byggemetoder; derfor kunne strukturen installeres når som helst på året og under alle tilstrekkelige værforhold.
 10. Bredt interiøroppsett muligheter. LGSF-teknologi muliggjør oppretting av innvendige rom på opptil 19 meter uten ytterligere støttestrukturer. Ved hjelp av disse mulighetene kan designere og arkitekter innse deres moderne og innovative ideer om hva de tenker på interiørdesign.
 11. Pålitelighet og holdbarhet. Light Gauge Steel Structure er holdbar og pålitelig konstruksjon som bruker strukturelt stål med en avkastningsgrense på 350 til 550 MPa. Antikorrosivt sinkbelegg (275 gram per 1 kvm, sinkbelegg med aluminium eller magnesium tilsetningsstoffer) beskytter metall mot rust innenfor den langsiktige operasjonen.
 12. Drift. Bygninger av LGSF viser svært nøyaktige parametere, detaljer er beskyttet mot biologisk påvirkning av fuktighet og temperaturvariasjoner. Disse egenskapene muliggjør langsiktig drift av bygninger, og dermed den totale effektiviteten til hele prosjektet. Reparasjonskostnader for bygninger av LGSF er mye lavere enn de som skal konfronteres ved konvensjonelle bygninger.
 13. Miljøvennlig. Stål er et luktfritt miljøvennlig materiale som ikke avgir noen farlige stoffer. Riktig brukt stålkonstruksjoner er trygge for menneskers helse og miljø. Alle rammer er isolert med helt bearbeidede organiske materialer, for eksempel: polyuretanharpiks, mineralull, eko ull, cellulært polystyren og lav tetthet skum betong.
 14. Rent Byggestedet. Alle komponenter i en Lettmetall Stålkonstruksjon er prefabrikkerte og ferdig montert i samsvar med design målene. I dette tilfellet blir det levert kun materialer som er nødvendige for hele bygningen og 100% av levert materialer blir brukt. Ingen bygg avfall, trimmings, brak, etc blir stående igjen.